Salată de somon și Grapefruit la grătar cu vinaigretă de portocale de sânge

Salată de somon și Grapefruit la grătar cu vinaigretă de portocale de sânge
Salata de somon și Grapefruit la grătar cu vinaigretă de portocale de sânge este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,48 USD pe porție. O porție conține 274 calorii, 21g de proteine, și 6g de grăsime. Dacă aveți la îndemână sare, piper, vinetă portocalie de sânge și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Încercați Salată De Somon La Grătar Cu Vinetă De Coriandru Portocaliu De Sânge, Salată de portocale cu sânge + vinetă de portocale cu sânge de ghimbir și Cayenne, și Salată de portocale și Grapefruit cu scorțișoară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Presărați fileurile cu sare și piper. Înveliți fileurile și feliile de ceapă cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Spray De GătitSpray De Gătit
CeapăCeapă
3
Așezați peștele și ceapa pe grătarul acoperit cu spray de gătit. Acoperiți și grătiți 5 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță și ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CeapăCeapă
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Tăiați ceapa în bucăți de mușcătură; rupeți peștele în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
PeștePește
5
Așezați 2 căni de salată verde pe fiecare dintre cele 4 farfurii de servire; aranjați secțiunile de grapefruit, ceapa și peștele uniform peste verdeață pe fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
CeapăCeapă
PeștePește
6
Stropiți uniform Vinaigreta de portocale cu sânge peste salate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sânge PortocaliuSânge Portocaliu
VinetăVinetă

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate71
Revista