Salata de somon și cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 4 și costă $3.53 pe portie. O porție conține 470 calorii, 31g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână capere, apă, cartofi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, ceea ce este spectaculos. Încercați Salată De Cartofi Cu Somon, Somon Cu Salată De Cartofi, și Salată De Somon, Cartofi Și Mărar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mic. Se amestecă bine; pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Presărați piper peste somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
3
Așezați somonul, cartofii și ceapa într-un abur de legume acoperit cu spray de gătit; se presară cu mărar. Aburiti, acoperiti, 15 minute sau pana cand cartofii sunt fragezi si fulgii de peste usor atunci cand sunt testati cu furculita. Rupeți somonul în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Crengute De Marar Proaspat Culese
Bomboane De Caracatiță Brite
4
Combinați somonul, cartofii, ceapa și țelina într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
5
Adăugați amestec de maioneză; aruncați ușor pentru a acoperi.
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.