Salată de somon ușor braconată se înfășoară cu un sos de scufundare cu caise

Salată de somon ușor braconată se înfășoară cu un sos de scufundare cu caise
Lumina Braconat salata de somon împachetări cu un sos de caise scufundare ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,68 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 284 calorii, 26g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați răspândirea caisei, mazărea de zăpadă, mărarul și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma oțetul de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. Este perfect pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este grozav. Încercați Salata de creveți se înfășoară cu sos de arahide, Salata Asiatică De Curcan Se Înfășoară Cu Sos De Scufundare, și Mușcături De Somon Cu Crustă De Nucă Cu Sos De Scufundare Cu Ghimbir De Caise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.Începeți prin a încălzi o tigaie adâncă peste mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Adăugați lichid de braconaj, suc de portocale și bulion de legume împreună cu coaja și sucul unei tei, boabe de piper, mentă și mărar. Acoperiți și lăsați să fiarbă cel puțin 5 minutes.In între timp, condimentează-ți bine somonul sălbatic cu sare de mare și piper proaspăt crăpat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Ardei CrăpatArdei Crăpat
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
3
Așezați pielea de pește cu fața în jos în lichidul de braconaj, acoperiți și lăsați să fiarbă timp de aproximativ 12 minute (ar putea fi mai lung în funcție de grosimea peștelui).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
4
Încălziți o cratiță mică la foc mediu și adăugați toate ingredientele sosului de caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Lăsați ingredientele să se topească împreună să se combine (ar trebui să dureze aproximativ 2-3 minute).
6
Se toarnă într-un castron pentru scufundare.Odată ce scoateți somonul din lichidul de braconaj, îl puteți pune pe o farfurie și îl puteți servi în stil familial sau îl puteți împărți în porții individuale.Cum să-l mănânci?! Luați ceașca de salată și adăugați o bucată de somon și puțin din orice topping care v-ar putea plăcea, stropiți cu sosul de caise și pliați salata în jurul toppingurilor ca un burrito și săpați!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista