Salată De Somon La Grătar

Salata de somon la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 286 calorii, 24g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $3.95 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, file de somon, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Somon la grătar cu sos BBQ de vin roșu, unt de alune și salată de grâu crăpat cu legume la grătar, Somon la grătar cu salată de citrice-fenicul și Escarole la grătar, și Salată De Somon La Grătar.
Instrucțiuni
Combinați 1/2 cană melasă, 1/4 cană muștar și 3 linguri oțet, amestecând bine.
Așezați somonul și ceapa într-un vas puțin adânc.
Se toarnă amestecul de melasă peste somon și ceapă. Acoperiți și marinați în frigider 8 ore, întorcându-se ocazional.
Scoateți somonul și ceapa din marinată, rezervând marinada.
Puneți marinada într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere; gatiti 1 minut. Înveliți grătarul cu spray de gătit; așezați pe grătar peste cărbuni la cald mediu (350 până la 400).
Așezați somonul și ceapa pe raft; grătar, acoperit, 4 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță și ceapa este fragedă, ungând adesea cu marinată rezervată.
Combinați ceapa și verdele.
Combinați 1 lingură de melasă rămasă, 1 lingură de muștar, 2 linguri de oțet, ulei și sare.
Se toarnă amestecul de melasă peste amestecul de verdeață; aruncați ușor. Lingurați uniform pe farfurii individuale de servire. Completați fiecare porție cu un file.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.