Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal pescatarian? Salata de somon la grătar ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 699 calorii, 38g de proteine, și 51G de grăsime fiecare. Pentru $ 6.73 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați șobolani, portocale, oțet de orez condimentat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Somon la grătar cu sos BBQ de vin roșu, unt de alune și salată de grâu crăpată cu legume la grătar, Somon la grătar cu salată de citrice-fenicul și Escarole la grătar, și Salată De Somon La Grătar.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Puneți o oală medie cu apă pe aragaz pentru a fierbe. În timp ce grătarul se încălzește și apa ajunge la fierbere, pregătiți Vinaigreta portocalie și puneți deoparte până când este nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
3 Bețișoare De Covrig
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Tăiați fundul sparanghelului și gătiți timp de 30 de secunde în apa clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Scoateți din oală pe o farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Așezați fileurile de somon pe o farfurie mare și acoperiți cu 1/4 cană ulei de măsline, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Somon
Fripturi De Carne Din New York
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Puneți fileurile de somon pe cea mai tare parte a grătarului, începând cu partea fără piele în jos. Grătați aproximativ 5 până la 10 minute pe fiecare parte sau până la coacerea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Somon
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
În timp ce somonul este la grătar, combinați salata verde, măslinele, portocalele, ceapa și jumătate din vinetă într-un castron mare. Aruncați pentru a combina. Împărțiți amestecul de salată uniform între 4 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
3 Bețișoare De Covrig
Aluat De Pâine De Porumb
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
9
Când somonul este aproape gata, acoperiți sparanghelul cu uleiul de măsline rămas, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Fripturi De Carne Din New York
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
10
Puneți sparanghelul pe grătar. Grătați ușor, mișcând sulițele în jurul căldurii frecvent cu clești, timp de aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
11
Scoateți somonul și sparanghelul de pe grătar și distribuiți-le uniform între cele 4 farfurii deasupra amestecului de verdeață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Verzii
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
12
Stropiți pansamentul rămas peste somon și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
13
Zest portocalele cu un zester sau partea fină a unei răzătoare de cutie. Tăiați fin coaja cu un cuțit, apoi stoarceți sucul din portocale într-un bol mic din oțel inoxidabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie Răzătoare
Zester
1 Rulou Galben Cu Fructe
Cireșe Confiate Suplimentare
14
Adăugați zestrea, șalotele, zahărul brun și oțetul de orez în sucul de portocale și bateți împreună. Încet, într-un flux constant, adăugați uleiul de canola și uleiul de măsline extravirgin în timp ce bateți constant, până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
1 1/2 Cani Sos De Prune
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
15
Adăugați sare, piper și ulei de portocale; uleiul de portocale este puternic, deci este nevoie doar de o cantitate foarte mică. Puneți pansamentul deoparte în timp ce pregătiți restul salatei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet De Cadou Violet
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
16
* Boyajian Orange Oil este disponibil la magazinele de specialitate.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.