Salată de somon, fenicul și cartofi cu sos de smântână

Salată de somon, fenicul și cartofi cu sos de smântână
Salata de somon, fenicul și cartofi cu sos de smântână ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.07 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 498 calorii, 31g de proteine, și 31g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de bulb de fenicul, cartofi, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Salată de somon, Năsturel, fenicul și sfeclă pentru bebeluși cu pansament "Caviar" de lămâie, Cuiburi de cartofi cu smântână și somon afumat, și File de vită cu salată de fenicul și sos de cremă de rozmarin.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați cartofii și gătiți timp de 8 minute. Amestecați mazărea și continuați să gătiți până când cartofii sunt fragede, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
MazăreMazăre
3
Se scurge bine.
4
Între timp, umpleți o tigaie mare și adâncă cu 3 centimetri de apă sărată. Aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați somonul și fierbeți până când peștele este doar gătit, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
PeștePește
6
Transferați somonul pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
7
Tăiați sau fulgi somonul în bucăți de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
8
Tăiați suficient din frunzele de fenicul pentru a face 1 lingură. Într-un castron mediu de sticlă sau oțel inoxidabil, amestecați împreună smântâna, maioneza, arpagicul, uleiul, sucul de lămâie, frunzele de fenicul tocate, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
SmântânăSmântână
ArpagicArpagic
FeniculFenicul
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
9
Într-un castron mare, aruncați năsturelul cu 1/4 cană de pansament și puneți verdeața pe farfurii. În același castron, aruncați ușor cartofii și mazărea, somonul și feniculul feliat cu pansamentul rămas. Acoperiți năsturelul cu amestecul de cartofi și somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NasturelNasturel
CartofiCartofi
FeniculFenicul
VerziiVerzii
SomonSomon
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Recomandare de vin: în nord-vestul Pacificului, unde somonul este Rege, Regina sa este pinot noir. Uleiul peștelui îl face suficient de puternic pentru a asocia un roșu deschis, iar notele complexe de fructe roșii și condimente ale pinot noir sunt o folie ideală pentru aroma somonului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
SomonSomon
Fructe De PadureFructe De Padure
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Puteți încerca Antica Chardonnay (Mountain Select). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate66
Revista