Salată de somon, fenicul și cartofi cu sos de smântână
Salata de somon, fenicul și cartofi cu sos de smântână ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.07 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 498 calorii, 31g de proteine, și 31g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de bulb de fenicul, cartofi, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Salată de somon, Năsturel, fenicul și sfeclă pentru bebeluși cu pansament "Caviar" de lămâie, Cuiburi de cartofi cu smântână și somon afumat, și File de vită cu salată de fenicul și sos de cremă de rozmarin.
Instrucțiuni
1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați cartofii și gătiți timp de 8 minute. Amestecați mazărea și continuați să gătiți până când cartofii sunt fragede, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Mazăre
3
Se scurge bine.
4
Între timp, umpleți o tigaie mare și adâncă cu 3 centimetri de apă sărată. Aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați somonul și fierbeți până când peștele este doar gătit, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon
Pește
6
Transferați somonul pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
7
Tăiați sau fulgi somonul în bucăți de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon
8
Tăiați suficient din frunzele de fenicul pentru a face 1 lingură. Într-un castron mediu de sticlă sau oțel inoxidabil, amestecați împreună smântâna, maioneza, arpagicul, uleiul, sucul de lămâie, frunzele de fenicul tocate, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Maioneză
Smântână
Arpagic
Fenicul
Piper
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
9
Într-un castron mare, aruncați năsturelul cu 1/4 cană de pansament și puneți verdeața pe farfurii. În același castron, aruncați ușor cartofii și mazărea, somonul și feniculul feliat cu pansamentul rămas. Acoperiți năsturelul cu amestecul de cartofi și somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nasturel
Cartofi
Fenicul
Verzii
Somon
Mazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Recomandare de vin: în nord-vestul Pacificului, unde somonul este Rege, Regina sa este pinot noir. Uleiul peștelui îl face suficient de puternic pentru a asocia un roșu deschis, iar notele complexe de fructe roșii și condimente ale pinot noir sunt o folie ideală pentru aroma somonului.
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Puteți încerca Antica Chardonnay (Mountain Select). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.