Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de somon cu fenicul, portocală și mentă. Această rețetă face 4 porții cu 345 calorii, 25g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $3.5 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de fenicul, anason stelat, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până portocale buric ai putea urma acest curs principal cu Portocale De Șerbet Cu Vârf De Bezea ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Salata de verdeață cu fenicul, menta si portocala, Fenicul Prăjit Cu Salată De Portocale Și Mentă, și Salată siciliană de fenicul și portocale cu ceapă roșie și mentă.
Instrucțiuni
1
Așezați zahăr, oțet, anason stelat și 4 căni de apă rece într-o tigaie mare adâncă. Se condimenteazăcu sare și piper. Se aduce la fierbere peste marecăldură, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Chile Scotch Bonet, Tocat
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adaugăfile de somon, cu pielea în sus, în tigaie. Coverskillet și se îndepărtează de la căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Lăsați să stea 10minute. Folosind lingura cu fante, întoarceți salmonover; acoperiți și lăsați să stea până când salmonis este doar opac în centru, cu 5 până la 6 minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4
Scoateți somonul din lichid și răciți.Fulgați grosolan somonul într-un castron mediu,îndepărtând oasele și pielea; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Tăiați partea superioară și inferioară la 1/4 inch de pe fiecareportocaliu. Stați 1 portocaliu pe 1 capăt plat. Folosindcuțit mic ascuțit, tăiați coaja și albul. Lucrând peste castron mare, tăiați întremembrane, eliberând segmente în castron.Repetați cu portocaliu rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați somon, fenicul, mentă și ulei de măsline. Aruncați ușor lacombinați. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
7
* Semințe în formă de stea; vândute în secțiunea condimentată a unor supermarketuri și la magazinele specialtyfoods și piețele asiatice.
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Chardonnay GEN5. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.