Salata de somon cu crustă Panko și năut de porumb este o lactate gratuit și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 422 calorii. Pentru $ 3.41 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, suc de lămâie, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 71%. Rețete similare includ Somon cu crustă Panko, Dijon și somon cu crustă Panko, și Panko Crusted Miere Muștar Somon.
Instrucțiuni
1
Pentru salată: într-un castron mare, amestecați oțetul, sucul de lămâie și puțină sare și piper cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea Insertului
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați năutul, porumbul, roșiile, castraveții, salata verde și ceapa. Aruncați cu o lingură pentru a acoperi ingredientele. Țineți la frigider până când somonul este pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Culese Crengute De Marar
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
1
Presărați porțiile de somon cu sarea, piperul alb și ghimbirul. Înmuiați partea de prezentare a somonului în puțină făină și scuturați excesul. Apoi înmuiați aceeași parte a somonului în spălarea ouălor. După spălarea ouălor, înmuiați somonul în panko pentru a termina crusta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
2
Într-o tigaie sotată la foc mediu-mare, încălziți uleiul timp de 1 minut. Odată ce uleiul este cald, așezați partea pâine în jos în tigaie și gătiți până se rumenesc, 3 minute. Odată rumenit, răsturnați și terminați, 3 până la 4 minute. Apoi scoateți, presărați pătrunjel și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Somon în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.