Salata de somon, cartofi și fasole verde ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 servește 4 și costă $3.08 pe portie. O porție conține 318 calorii, 25g de proteine, și 16g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, file de somon, Ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este extraordinar. Încercați Salată proaspătă de fasole verde și somon, Somon glazurat cu fasole verde și salată bulghar, și Salată de fasole verde și cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți 1 inch de apă la fiert într-o tigaie mare. Tapetați cu pergament un coș cu aburi care se va potrivi în tigaie. Aranjați cartofii deasupra; se presară sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu Aburi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Puneți somonul peste cartofi; se presara cu sare. Coborâți vaporul în tigaie (nu lăsați coșul să atingă apa). Aburiti timp de 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Așezați fasolea verde peste somon, acoperiți și continuați să aburiți până când cartofii și fasolea sunt fragede și peștele este gătit, cu 4 până la 6 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Toppinguri, Opționale
Bomboane De Caracatiță Brite
4
Transferați cartofii, fasolea și somonul într-un castron mare; somon fulgi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Lasă să se răcească ușor.
6
Adăugați măsline în castron, stropiți cu ulei și suc de lămâie, condimentați cu sare și piper și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Aluat De Pâine De Porumb
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.