Salată de somon braconat cu salată verde și sparanghel
Salata de somon braconat cu salată și sparanghel este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 401 calorii. Pentru $5.66 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână sare și piper, muștar dijon, salată de miner și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Încercați Salată de somon ușor braconată se înfășoară cu un sos de scufundare cu caise, Ulei de măsline somon Braconat cu galbenele și sparanghel, și Salată de salată de creveți și unt cu salată de lămâie-portocală pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o tigaie mare și adâncă cu apă sărată.
Adăugați tulpinile de sparanghel și gătiți până se înmoaie, aproximativ 4 minute. Folosind clești, transferați sparanghelul într-un platou; rezervați apa în tigaie.
Într-un castron mic, bateți sucul de lămâie cu uleiul de măsline, șalota, tarhonul și muștarul Dijon și condimentați cu sare și piper.
Condimentează fileurile de somon cu sare și piper. Faceți patru tăieturi lungi în fiecare fâșie de coajă de lămâie pentru a face un evantai.
Așezați un ventilator de coajă de lămâie pe fiecare file de somon; așezați fiecare file într-o pungă de plastic mică, resigilabilă, sigură pentru congelator și sigilați, apăsând aerul. Aduceți apa din tigaie la foc mic.
Adăugați somonul în pungi și braconați la foc mic până când este gătit, aproximativ 10 minute.
Între timp, într-un castron mare, aruncați bucățile de salată cu jumătate din vinetă.
Întindeți salata pe farfurii, acoperiți cu sparanghelul și stropiți cu o parte din vinetă.
Scoateți somonul din pungi și aranjați peste sparanghel; aruncați coaja.
Stropiți somonul cu vinaigreta rămasă și serviți imediat.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Hanna Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.