Salată de Sockeye cu condimente indiene și cartofi la grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Sockeye condimentat Indian și salată de cartofi la grătar. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 532 calorii. Pentru $4.8 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, iaurt, turmeric și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Salată de cartofi condimentată Indian, Împachetări cu cartofi indieni condimentate, și Pui La Grătar Condimentat Indian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați semințe de muștar și gătiți până când apar, 2 până la 3 minute. Dintr-o dată, amestecați condimentele rămase și 1 1/2 linguriță. sare; gatiti pana la parfum, 30 pana la 45 de secunde.
Se ia de pe foc și se amestecă în 1/2 cană de iaurt.
Se amestecă 3 linguri. amestec de condimente cu restul de 3/4 cană de iaurt într-un castron; rece. Într-un castron puțin adânc, combinați amestecul de condimente rămas cu suc de lămâie și 3 linguri. apă.
Adăugați somon, întoarceți-vă la strat și răciți, acoperit, cel puțin 1 1/2 ore sau peste noapte.
Încălziți grătarul la mediu (350 până la 450).
Transferați somonul pe o farfurie. Întoarceți cartofii în marinadă.
Lăsați sosul de iaurt rezervat să stea la temperatura camerei. Pulverizați 2 tigăi perforate pentru grătar * cu spray cu ulei de gătit, apoi aranjați cartofii într-un singur strat peste 1 1/2 Tigăi, pulverizați-i cu ulei și pulverizați somon. Rezervați marinada rămasă.
Gratiți cartofii, acoperiți, până se rumenesc pe partea inferioară, 15 minute. Întoarceți, periați cu marinada rămasă și gătiți până când a doua parte se rumeneste, 5 până la 8 minute; după cum ați făcut, transferați într-un castron și păstrați la cald. Între timp, puneți somonul Uns cu ulei în jos pe jumătatea goală a tigaiei pentru grătar; gătiți, întorcând o dată, până când sunt fierte, 5 minute în total.
Aruncați cartofii cu ceapă și coriandru tocat, apoi lingurați pe farfurii.
Adăugați somon și garnisiți cu crenguțe de coriandru.
Se servește cu sos de iaurt rezervat și se adaugă mai multă sare după gust.
*Sau pliați 2 foi de folie în jumătate. Poke găuri dime-size în ele despre 2 în. în afară, folosind un cuțit mic.