Salată de soba și creveți cu Dressing de Wasabi
Nevoie de un fel principal fără lactate și pescatarian? Salata Soban și creveți cu pansament Wasabi ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 309 calorii. Pentru $ 3.42 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați creveți mici, ceapă verde, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Salată răcită de Crab și creveți Ramen cu pansament Chukka-Soba, Salată de Soba cu vinetă de soia-Wasabi, și Salată de Soba cu vinetă de soia-Wasabi.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți la fierbere 2 1/2 până la 3 litri de apă.
Adăugați soba și amestecați ocazional până când abia se înmoaie să muște, 5 până la 7 minute.
Se scurge, se clătește cu apă rece până se răcește și se scurge din nou bine.
Între timp, într-un castron mic, amestecați pulberea de wasabi cu 1 lingură de apă rece; lăsați să stea aproximativ 5 minute.
Adăugați sos de soia și suc de lămâie.
Într-un castron mare, amestecați spanacul cu 2 linguri de pansament wasabi. Împărțiți spanacul între plăcile de cină.
Adăugați tăiței, ceapa verde și pansamentul rămas în castron; se amestecă ușor. Mound în mod egal pe spanac și de sus cu porțiuni egale de creveți și ghimbir.
Patru tipuri de tăiței: căutați tăiței asiatici uscați în secțiunea internațională a supermarketului sau pe o piață asiatică.
Fire de fasole (taitei saifun sau celofan). Tăiței subțiri, uscați, făcuți din amidonul fasolei mung, devin limpezi și alunecoși atunci când sunt gătite în apă sau pufoase și crocante atunci când sunt prăjite. Aromă neutră.
Fidea de orez (bastoane de orez, mai fun, mi fun). Tăiței albi uscați, obținuți din făină de orez, variază de la mustăți subțiri la aproximativ 1/4 inch lățime. Când sunt gătite în apă, devin opace și fragede; când sunt prăjite, pufăie și crocante. Aromă ușoară de orez.
Soba. Hrișca și făina de grâu infuzează tăiței japonezi subțiri, bronzați, cu aromă robustă, pământească.
Tăiței de grâu (tăiței chinezi sau tăiței Orientali, mein). Disponibile în mai multe forme, aceste tăiței universale au un gust similar cu spaghetele și au multe nume.