Salată de sfeclă și Rucola

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de sfeclă și Rucola. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 256 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei vegetal, muștar dijon, oțet de cidru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 40 de minute. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Salată de sfeclă prăjită și șalotă peste verdeață de sfeclă ofilită și Rucola, Salată De Rucola Și Sfeclă, și Salată de sfeclă și Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați verdeața din sfeclă, lăsând aproximativ 1/2 inch de tulpină. Nu tăiați sau tăiați rădăcina. Spălați bine sfecla.
Așezați sfecla într-o cratiță de 2 litri; adăugați suficientă apă pentru a acoperi. Acoperiți și încălziți până la fierbere; reduceți căldura. Se fierbe 40 până la 50 de minute sau până se înmoaie; scurgere.
Îndepărtați pielea din sfeclă sub apă curgătoare; scurgeți sfecla pe prosoape de hârtie.
Tăiați sfecla în fâșii julienne; așezați într-un vas de sticlă sau plastic puțin adânc.
În recipientul bine acoperit, agitați uleiul, oțetul, muștarul și zahărul.
Se toarnă peste sfeclă. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore, dar nu mai mult de 12 ore.
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de a pregăti salata.
Aranjați sfecla pe 4 farfurii de salată. Se acoperă cu rucola și brânză.
Stropiți cu amestecul de ulei rămas, dacă doriți.