Salata de sfeclă și linte cu Fetan și ouă prăjite este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4. O porție conține 593 calorii, 28G de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, frunze de mărar, bulb de fenicul și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de sfeclă spiralizată cu napi, Pesto și ouă prăjite, Ouă prăjite peste salată caldă de linte cu Lardons, și Tocană de linte umbriană cu ulei de măsline-ouă prăjite.
Instrucțiuni
1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Așezați sfecla înjumătățită într-un vas mic de copt și aruncați cu 1 lingură de ulei de măsline și sare și piper după gust. Aranjați sfecla tăiată lateral și prăjiți până se înmoaie, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New York
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
1
Așezați lintea și apa într-o oală medie împreună cu un vârf mare de sare. Acoperiți oala și aduceți la fierbere, apoi aruncați la foc mic. Gatiti pana cand lintea este gata, dar inca al dente, 30-35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scurgeți lintea și întindeți-le într-un castron mare pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
3
Între timp, încălziți 3 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare din fontă la foc mediu până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați ceapa și feniculul și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele sunt maronii aurii și parfumate, aproximativ 15 minute. Se toacă verdeața de sfeclă, se adaugă în tigaie și se gătește, amestecând, până se ofilesc, încă aproximativ 8 minute. Amestecul de sezon la gust cu sare și piper, apoi răzuiți amestecul în castron cu linte. Ștergeți tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Sfeclă Verde
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Linte
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Vinegretă De Verjuic
5
Când sfecla este suficient de rece pentru a fi manipulată, curățați-le și tăiați-le într-un zar mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
6
Adăugați sfecla în castron cu linte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
7
Pentru pansament: într-un castron mediu, amestecați muștarul, oțetul, mierea și sarea și piperul după gust. Se toarnă în ulei de măsline, apoi se amestecă mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New York
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Crengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
8
Adăugați pansament la sfeclă și linte și amestecați ușor pentru a acoperi. Întoarceți salata pe un platou de servire și împrăștiați feta deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Sifonada De Frunze De Kale
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
9
Prăjiți ouăle: încălziți 2 linguri de ulei de măsline în tigaia din fontă la foc mediu-mare până la sclipire. Crăpați câte un ou într-un castron mic, apoi în tigaie pentru a prăji. Gătiti, tigaia învârtită, astfel încât uleiul fierbinte să ungă vârfurile ouălor, până când gălbenușurile de ou abia sunt setate, aproximativ 4 minute. Folosind o spatulă subțire, transferați ouăle prăjite deasupra salatei placate și serviți imediat.