Salată de sfeclă și citrice
Salata de sfeclă și citrice ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 121 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați grapefruit Rubin, fistic, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Salată de sfeclă-citrice, Salată De Sfeclă De Citrice, și Salată De Sfeclă De Citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Tăiați tulpinile de sfeclă la 1 inch; spălați ușor sfecla și puneți-o într-o tigaie pătrată de 8 inci.
Adăugați 1/4 cană de apă și acoperiți cu folie de aluminiu.
Coaceți 1 oră și 10 minute sau până se înmoaie. Descoperiți și răciți complet (aproximativ 30 de minute).
Tăiați o felie groasă de 1/4 inci de la fiecare capăt al grapefruitului folosind un cuțit ascuțit, cu lamă subțire.
Așezați, capetele plate în jos, pe o tăietură și îndepărtați coaja în fâșii, tăind de sus în jos urmând curbura fructelor.
Îndepărtați orice miez alb amar rămas. Ținând grapefruit decojit peste un bol, feliați între membrane și îndepărtați ușor segmente întregi. Rezervați 1/4 cană de suc.
Bateți împreună uleiul de măsline, următoarele 4 ingrediente și rezervați 1/4 cană de suc de grapefruit într-un bol.
Cojiți sfecla și feliați-o în pene. Aranjați rucola pe un platou mare; deasupra cu grapefruit și sfeclă.
Stropiți cu vinetă; presărați cu fistic.
Adăugați sare și piper după gust.