Salată de sfeclă și ceapă din Africa de Sud

Salată de sfeclă și ceapă din Africa de Sud
Rețeta de sfeclă din Africa de Sud și salată de ceapă ar putea satisface pofta africană în jurul valorii de 1 oră și 5 minute. Această garnitură are 76 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 83 de cenți pe porție. Dacă aveți sfeclă, apă sărată, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 2 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Salată de curmale și ceapă din Africa de Sud, Salată De Vinete Prăjită Din Africa De Sud, și Budinca Din Africa De Sud pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinotaj, Riesling, Chenin Blanc

African funcționează foarte bine cu Pinotage, Riesling și Chenin Blanc. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Un vin pe care l-ați putea încerca este Fram Wines Pinotage. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Fram Vinuri Pinotage
Fram Vinuri Pinotage
Un amestec intrigant de fructe roșii coapte, cu arome de fenicul și mărar pe marginea exterioară a profilului aromei. Gustul este plin de un tanin foarte fin și distinct, adăugând vibrație pentru a echilibra concentrația fructului.
DificultateMediu
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista