Salată de sfeclă și ceapă
Salata de sfeclă și ceapă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 67 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, sfeclă, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată De Sfeclă De Ceapă, Salată de sfeclă și ceapă, și Salată de sfeclă prăjită și ceapă roșie.
Instrucțiuni
Lăsați rădăcina și 1 inch de tulpină pe sfeclă și frecați cu o perie. Sfecla de aburi și frunza de dafin, acoperite, timp de 30 de minute sau până se înmoaie. Aruncați frunza de dafin.
Scurgeți și clătiți sfecla cu apă rece.
Scurgere. Tăiați rădăcinile sfeclei; frecați pielea.
Tăiați sfecla în felii de 1/4 inch.
Combinați sfecla și ceapa; aranjați pe un platou.
Combinați pătrunjelul și următoarele 4 ingrediente (pătrunjel prin sare), amestecând cu un tel.
Se toarnă pansamentul peste amestecul de sfeclă.
Se presară cu piper, dacă se dorește.