Salată De Sfeclă Tocată Cu Feta Și Nuci Pecan

Salata de sfeclă tocată cu Fetan și nuci pecan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 14. O porție conține 104 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Un amestec de ulei de măsline, pătrunjel proaspăt cu frunze plate, sare și piper grosier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Salată de sfeclă prăjită cu spanac, Feta și nuci pecan prăjite, Salată de sfeclă prăjită tocată cu Fetan și vinetă cu coajă de lămâie, și Salată De Sfeclă Tocată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Așezați pecanele pe o foaie de copt și prăjiți până când sunt parfumate, aproximativ 10 minute.
Se transferă într-un castron pentru a se răci. Se toacă grosier și se lasă deoparte. Ridicați temperatura cuptorului la 450 de grade.