Salată de sfeclă, rubarbă și portocale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de sfeclă, rubarbă și portocale. Această rețetă servește 6 și costă 1,71 USD pe porție. O porție conține 287 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Un amestec de ulei de măsline, apă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată De Sfeclă Și Rubarbă, Salată De Sfeclă Și Portocale, și Salată de portocale și sfeclă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Așezați sfecla pe marefoaie de folie.
Stropiți cu 1 lingură de măslineulei; se presară cu sare grosieră. Înfășurați sfecla înfolie. Prăjiți sfecla până se înmoaie când este perforatăcu furculiță, aproximativ 1 oră. Desfaceți și răcițisfecla. Curățați, apoi tăiați fiecare în 8 pene.
Aduceți 3 căni de apă, 1/2 cană de zahăr și un vârf de sare grosieră pentru a fierbe în cratiță mare, amestecând până se dizolvă zahărul.
Adăugați rubarba. Se fierbe la foc mediu până când este doar fraged, dar încă intact, 1 până la 2 minute (nu gătiți prea mult sau rubarba va fi moale). Folosind lingura cu fante, transferațirubarba pe platou și răciți completely.DO înainte: sfecla și rubarba pot fi făcute1 zi înainte. Se acoperă separat și se răcește.
Radeți fin suficientă coajă din 1 portocalăpentru a măsura 1/2 linguriță; se transferă într-un vas mic și se rezervă pentru pansament.
Tăiați cojiși miez alb din toate portocalele. Lucrând peste castron mediu pentru a prinde suc și folosind un cuțit mic ascuțit, tăiați între membrane pentru a elibera segmente portocalii în castron;strângeți membranele pentru a elibera sucul în castron.
Transferați 2 linguri suc de portocalela castron cu coaja de portocala.
Bateți oțetul, sucul de lămâie, șalota, mierea și restul de 3 linguri de ulei de măsline într-un castron cu amestec de portocale și suc de portocale. Sezonîmbrăcarea cu sare grosieră și piper.
Aranjați năsturel, sfeclă,rubarbă și segmente portocalii pe 6 farfurii.
Stropeștecu feta și stropiți cu pansament.
Garniturăcu frunze de chervil, dacă doriți, și serviți.
Pe porție: 300,2 kcal calorii,
9% calorii din grăsimi, 16,3 g grăsimi,