Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de sfeclă, rubarbă și portocale. Această rețetă servește 6 și costă 1,71 USD pe porție. O porție conține 287 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Un amestec de ulei de măsline, apă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată De Sfeclă Și Rubarbă, Salată De Sfeclă Și Portocale, și Salată de portocale și sfeclă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați sfecla pe marefoaie de folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
3
Stropiți cu 1 lingură de măslineulei; se presară cu sare grosieră. Înfășurați sfecla înfolie. Prăjiți sfecla până se înmoaie când este perforatăcu furculiță, aproximativ 1 oră. Desfaceți și răcițisfecla. Curățați, apoi tăiați fiecare în 8 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Grosieră
Sfeclă
Folie
4
Aduceți 3 căni de apă, 1/2 cană de zahăr și un vârf de sare grosieră pentru a fierbe în cratiță mare, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Grosieră
Zahăr
Apă
5
Adăugați rubarba. Se fierbe la foc mediu până când este doar fraged, dar încă intact, 1 până la 2 minute (nu gătiți prea mult sau rubarba va fi moale). Folosind lingura cu fante, transferațirubarba pe platou și răciți completely.DO înainte: sfecla și rubarba pot fi făcute1 zi înainte. Se acoperă separat și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rubarbă
Sfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
6
Radeți fin suficientă coajă din 1 portocalăpentru a măsura 1/2 linguriță; se transferă într-un vas mic și se rezervă pentru pansament.
7
Tăiați cojiși miez alb din toate portocalele. Lucrând peste castron mediu pentru a prinde suc și folosind un cuțit mic ascuțit, tăiați între membrane pentru a elibera segmente portocalii în castron;strângeți membranele pentru a elibera sucul în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale
Portocaliu
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Bol
8
Transferați 2 linguri suc de portocalela castron cu coaja de portocala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Portocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Bateți oțetul, sucul de lămâie, șalota, mierea și restul de 3 linguri de ulei de măsline într-un castron cu amestec de portocale și suc de portocale. Sezonîmbrăcarea cu sare grosieră și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Portocale
Suc De Lămâie
Ulei De Măsline
Ceapă Eșalotă
Oțet
Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
10
Aranjați năsturel, sfeclă,rubarbă și segmente portocalii pe 6 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale
Nasturel
Rubarbă
Sfeclă
11
Stropeștecu feta și stropiți cu pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Feta
12
Garniturăcu frunze de chervil, dacă doriți, și serviți.