Salată de sfeclă roșie și linte

Mustardy sfeclă roșie și salată de linte este o garnitură care servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 207 calorii. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână linte puy, muștar integral, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. 141 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 99%, ceea ce este extraordinar. Rețete similare includ Salată de orez cu linte cu sos de sfeclă roșie și feta, Salată de linte, sfeclă roșie și alune cu sos de ghimbir, și Salată Caldă De Varză De Bruxelles Cu Muștar.
Instrucțiuni
Dacă nu folosiți linte pre-gătite, gătiți lintea urmând instrucțiunile ambalajului, scurgeți-le și lăsați-le să se răcească. Între timp, combinați muștarul, uleiul și unele condimente pentru a face un pansament.
Răsturnați lintea într-un castron, turnați peste pansament și amestecați bine. Se amestecă sfecla roșie, tarhonul și unele condimente, apoi se servește.