Salată de sfeclă roșie" fierbinte " cu pâine prăjită cu brânză de capră
Salata de sfeclă roșie" fierbinte " cu pâine prăjită cu brânză de capră necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $5.19 pe portie, veți obține o garnitură care servește 4. O porție conține 480 calorii, 11g de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de cățel de usturoi, ulei de măsline, semințe de Mac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, care este solid. Rețete similare includ Salată de sfeclă roșie" fierbinte " cu pâine prăjită cu brânză de capră, Salată de nectarină cu pâine prăjită cu brânză de capră, și Salată de Frisee și mere verzi cu pâine prăjită cu brânză de capră.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, acoperiți sfecla cu apă și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 25 de minute.
Transferați sfecla pe o farfurie și lăsați-o să se răcească, apoi curățați-o și tăiați-o în zaruri de 1/2 inch. Rezervați 2 căni de lichid de gătit în cratiță.
Adăugați siropul de arțar în tigaie și fierbeți la foc moderat timp de 5 minute. Se amestecă sfecla și cayenne și se fierbe la foc moderat până când sfecla este dulce și fierbinte, aproximativ 30 de minute. Folosind o lingură cu fante, transferați sfecla pe o farfurie. Se fierbe lichidul de gătit până se îngroașă ușor, aproximativ 8 minute. Întoarceți sfecla în tigaie și lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Într-un castron mic, bateți 2 linguri de sirop de sfeclă cu oțetul, uleiul de măsline și usturoiul și condimentați cu sare.
Întindeți fiecare pâine prăjită cu 2 lingurițe de brânză de capră; se presară cu semințe de mac.
Într-un castron mare, aruncați salata verde cu sfecla și vinaigreta. Mound salata pe plăci, setați toasturile de brânză de capră alături și serviți.
Faceți înainte: rețeta poate fi preparată cu până la 1 zi înainte până la Pasul 2 și refrigerată.