Salată de sfeclă roșie, brânză de capră și tarhon

Salată de sfeclă roșie, brânză de capră și tarhon
Salata de sfeclă roșie, brânză de capră și tarhon necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 2,6 USD pe porție. O porție conține 293 calorii, 11g de proteine, și 21g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sfeclă roșie, oțet de vin, oțet balsamic și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta funcționează bine ca un preț rezonabil Hor d ' oeuvre. Această rețetă este plăcută de 17 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar dieta. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată de brânză de capră și sfeclă roșie, Salată de sfeclă roșie și mango cu brânză moale de capră, și Salată de sfeclă roșie cu dungi de bomboane cu nuci pecan confiate cu arțar și brânză de capră.

Instrucțiuni

1
Spălați sfecla roșie și puneți-le într-o tigaie cu apă sărată cu oțetul de vin alb. Se fierbe timp de 30-40 de minute sau până se înmoaie - atunci când este înțepat cu o frigăruie, nu trebuie să existe rezistență.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin AlbOțet De Vin Alb
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Scurgeți și lăsați să se răcească ușor, apoi curățați - purtați o pereche de mănuși de spălat pentru a împiedica mâinile să devină roz.
3
Tăiați fiecare sfeclă roșie în jumătate și apoi în pene și aranjați pe un platou mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
4
Stropiți sfecla caldă cu jumătate din oțetul balsamic și jumătate din uleiul de măsline și condimentați cu sare și piper. 3 chiar înainte de servire, rupeți brânza de capră în bucăți peste sfeclă roșie și presărați tarhonul, năsturelul și oțetul și uleiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată

Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate15
Revista