Salată de sfeclă prăjită și șalotă peste verdeață de sfeclă ofilită și Rucola

Sfeclă prăjită și salată de șalotă peste verdeață de sfeclă ofilită și Rucola este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 4. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 177 calorii. Un amestec de coajă de portocală, oțet de cidru, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Gnocchi de sfeclă și Ricotta cu verdeață de sfeclă ofilită și balsamic îmbătrânit, Bruschetta cu sfeclă prăjită rapid și verdeață de sfeclă ofilită cu usturoi, și Frittata de sfeclă prăjită cu verdeață de sfeclă, șalotă și brânză de capră.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Tăiați sfecla, rezervând verdele. Înfășurați sfecla în folie.
Așezați sfecla și șalota pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Înveliți șalotele cu spray de gătit.
Coaceți la 425 timp de 25 de minute sau până când șalotele se rumenesc ușor.
Scoateți șalotele din tigaie. Puneți sfecla la cuptor; coaceți încă 35 de minute sau până când sfecla este fragedă. Mișto. Cojiți sfecla; tăiați în pene de 1/2 inch.
Așezați sfecla, șalota, oțetul, coaja, 1 linguriță de ulei și 1/4 linguriță de sare într-un castron mare; aruncați bine.
Încălziți 1 linguriță de ulei rămas într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați verdeață de sfeclă rezervată în tigaie; saut 1 minut sau până când verdele începe să se ofilească. Se amestecă zahărul, cidrul și restul de 1/4 linguriță de sare; gatiti 30 de secunde, amestecand continuu.
Scoateți tigaia de pe foc.
Adăugați rucola; se amestecă doar până se ofilesc.
Așezați aproximativ 1 cană de amestec de verdeață pe fiecare dintre cele 4 farfurii.
Presărați fiecare porție cu 1 1/2 lingurițe de nuci; acoperiți fiecare porție cu 3/4 cană amestec de sfeclă.