Salată De Sfeclă Prăjită Și Boabe De Grâu

Salată De Sfeclă Prăjită Și Boabe De Grâu
Sfeclă prăjită și salată de boabe de grâu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $6.04 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 1 porții cu 1861 calorii, 49G de proteine, și 76g de grăsime fiecare. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 79 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați oțet de mere, mărar, frunze de pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este excelent. Încercați salată de boabe de grâu de sfeclă și varză, Salată De Sfeclă, Nucă Și Boabe De Grâu Cu Vinaigr De Lime De Coriandru, și Salată De Sfeclă Prăjită Cu Boabe De Grâu, Rucola Și Feta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400.Înfășurați sfecla în folie și așezați-o pe o foaie de copt. Prăjiți până se înmoaie, aproximativ 45 de minute. Desfaceți sfecla și lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Îndepărtați pielea și tăiați sfecla în pene subțiri. Între timp, puneți boabele de grâu într-o cratiță medie și adăugați apă pentru a acoperi cu 3". Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperite, până când boabele de grâu sunt fragede, dar încă masticabile, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De GrâuBoabe De Grâu
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se scurge într-o sită cu ochiuri fine și se transferă boabele de grâu pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De GrâuBoabe De Grâu
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Se întinde într-un singur strat și se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Bateți uleiul, sucul de lămâie, oțetul și șalota într-un castron mic. Condimentează vinaigreta după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Așezați sfecla, boabele de grâu, pătrunjelul, mărarul și coaja de lămâie într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De GrâuBoabe De Grâu
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Stropiți vinaigreta și aruncați pentru a acoperi uniform. Condimentează salata după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate62
Revista