Salată de sfeclă prăjită cu vinetă de zmeură

Salata de sfeclă prăjită cu vinetă de zmeură ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 110 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline extravirgin, piper, țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Salată prăjită de sfeclă și fructe de pădure cu vinetă de zmeură-smochine, Salată De Sfeclă Prăjită Cu Vinetă Balsamică De Zmeură, și Salată De Sfeclă-Portocală Cu Vinetă De Zmeură.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Lăsați rădăcina și 1 inch de tulpină pe sfeclă; frecați cu o perie.
Așezați sfecla pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Coaceți la 425 timp de 45 de minute sau până se înmoaie; se răcește. Tăiați rădăcinile sfeclei și frecați pielea. Tăiați gros sfecla.
Combinați sfecla, ceapa și țelina într-un castron mare.
Combinați oțetul și ingredientele rămase.
Se toarnă peste amestecul de sfeclă; aruncați ușor pentru a acoperi.
Se servește la temperatura camerei sau se răcește.