Salată de sfeclă prăjită cu pansament Feta
Salata de sfeclă prăjită cu pansament Feta este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 151 calorii. Funcționează bine ca garnitură. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați smântână, lapte, brânză feta și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 37%. Rețete similare includ Salată feta de sfeclă prăjită cu somon cu sos de salată de mărar, Salată simplă de sfeclă, rucola și Feta cu pansament Balsamic de cimbru Hilary, și Salată de sfeclă prăjită cu măsline și Feta.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Lăsați rădăcina și tulpina de 1 inch pe sfeclă; frecați cu o perie.
Așezați sfecla pe o foaie de copt tapetată cu folie.
Coaceți la 425 timp de 45 de minute sau până se înmoaie. Răciți ușor sfecla. Tăiați rădăcinile sfeclei; frecați pielea. Feliați fiecare sfeclă în 8 pene.
Combinați brânza feta și următoarele 6 ingrediente (feta prin piper); se amestecă bine cu un tel.
Împărțiți verdele uniform între 4 farfurii și acoperiți cu pene de sfeclă. Lingură pansament peste salată.
Se presara cu ceapa si patrunjel.