Salată De Sfeclă Prăjită

Salată De Sfeclă Prăjită
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Salata de sfeclă prăjită ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 241 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați alune, sare kosher și piper proaspăt crăpat, pană pecorino romano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Salată de sfeclă prăjită și șalotă peste verdeață de sfeclă ofilită și Rucola, Salată feta de sfeclă prăjită cu somon cu sos de salată de mărar, și Salată De Sfeclă Prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Puneți o bucată mare de folie de aluminiu pe o foaie de copt și puneți sfecla pe ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Stropiți ulei de măsline peste ele și înfășurați-le bine în folie, făcând un pachet. Prăjiți până când un cuțit introdus în cea mai mare sfeclă nu întâmpină rezistență, aproximativ 1 oră până la 1 oră și 15 minute. Răciți și îndepărtați pielea frecând sfecla cu un prosop de hârtie. (Mănușile sunt o idee bună pentru a preveni pătarea mâinilor.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Tăiați coaja de portocale cu un cuțit ascuțit, expunând carnea. Țineți portocala decojită în mână și tăiați cu grijă segmentele departe de membrană, aruncându-le într-un castron. Nu aruncați membrana. Feliați subțire sfecla și aranjați pe farfurii de servire. Împrăștiați segmentele de portocale și alunele peste sfecla feliată, stropiți farfuriile cu ulei de măsline și strecurați puțin suc din membrana portocalie peste fiecare farfurie. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Se ornează cu felii subțiri de brânză ras și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista