Salata de sfeclă prăjită este o fără gluten, primar și vegetarian farfurie. Această rețetă servește 6 și costă 1,07 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 119 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți sfeclă, Brânză gorgonzola, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Salată de sfeclă prăjită și șalotă peste verdeață de sfeclă ofilită și Rucola, Salată de feta de sfeclă prăjită cu somon cu sos de salată de mărar, și Salată De Sfeclă Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Tăiați rădăcinile și tulpinile din sfeclă. Cojiți sfecla și tăiați-o în bucăți de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă
3
Combinați sfecla, 1 linguriță ulei, 1/8 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-un bol mediu; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Sfeclă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Întindeți sfecla într-o tigaie de prăjire superficială și coaceți la 450 timp de 40 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Sfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Cuptor
5
Așezați sfecla într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Adăugați restul de 1 linguriță de ulei de măsline, restul de 1/8 linguriță de sare, restul de 1/4 linguriță de piper, oțet și următoarele 3 ingrediente; aruncați bine.