Salată De Sfeclă Prăjită

Salată De Sfeclă Prăjită
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Salata de sfeclă prăjită ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 206 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin roșu, șalotă, pere asiatice și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată de sfeclă prăjită și șalotă peste verdeață de sfeclă ofilită și Rucola, Salată feta de sfeclă prăjită cu somon cu sos de salată de mărar, și Salată De Sfeclă Prăjită.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înfășurați sfecla în folie și prăjiți-o în mijlocul cuptorului până se înmoaie, 1 până la 1 1/2 ore. Desfaceți sfecla și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
3
În timp ce sfecla se prăjește, gătiți migdalele în ulei într-o tigaie mică la foc moderat, amestecând ocazional, până la auriu pal. Se răcește migdalele în ulei (nucile se vor întuneca pe măsură ce se răcesc).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
SfeclăSfeclă
NuciNuci
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Transferați migdalele cu o lingură pliată într-un castron mic și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
5
Amestecați șalota, sucul de lămâie, oțetul, zahărul, sarea și uleiul din migdale într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MigdaleMigdale
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
OțetOțet
ZahărZahăr
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Alunecați piei din sfeclă și înjumătățiți sfecla mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
7
Tăiați sfecla în felii groase de 1/4 inch și adăugați la pansament, aruncând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
8
Pere de sfert și miez și tăiate în fâșii julienne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
9
Aranjați sfecla pe un platou și stropiți cu orice pansament rămas în castron. În partea de sus, cu M. mukroche, apoi cu pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
MacheMache
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Se presară cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
1
Sfecla poate fi prăjită și aruncată cu pansament cu 1 zi înainte, apoi răcită și acoperită. (Păstrați migdalele prăjite, acoperite, la temperatura camerei. Aduceți pansamentul la temperatura camerei înainte de utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
SfeclăSfeclă
DificultateExpert
Gata În75 hrs
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista