Salată De Sfeclă Prăjită
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Salata de sfeclă prăjită ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 206 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin roșu, șalotă, pere asiatice și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată de sfeclă prăjită și șalotă peste verdeață de sfeclă ofilită și Rucola, Salată feta de sfeclă prăjită cu somon cu sos de salată de mărar, și Salată De Sfeclă Prăjită.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Înfășurați sfecla în folie și prăjiți-o în mijlocul cuptorului până se înmoaie, 1 până la 1 1/2 ore. Desfaceți sfecla și răciți.
În timp ce sfecla se prăjește, gătiți migdalele în ulei într-o tigaie mică la foc moderat, amestecând ocazional, până la auriu pal. Se răcește migdalele în ulei (nucile se vor întuneca pe măsură ce se răcesc).
Transferați migdalele cu o lingură pliată într-un castron mic și condimentați cu sare.
Amestecați șalota, sucul de lămâie, oțetul, zahărul, sarea și uleiul din migdale într-un castron mare.
Alunecați piei din sfeclă și înjumătățiți sfecla mare.
Tăiați sfecla în felii groase de 1/4 inch și adăugați la pansament, aruncând pentru a acoperi.
Pere de sfert și miez și tăiate în fâșii julienne.
Aranjați sfecla pe un platou și stropiți cu orice pansament rămas în castron. În partea de sus, cu M. mukroche, apoi cu pere.
Sfecla poate fi prăjită și aruncată cu pansament cu 1 zi înainte, apoi răcită și acoperită. (Păstrați migdalele prăjite, acoperite, la temperatura camerei. Aduceți pansamentul la temperatura camerei înainte de utilizare.)