Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Salata de sfeclă prăjită ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 206 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin roșu, șalotă, pere asiatice și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată de sfeclă prăjită și șalotă peste verdeață de sfeclă ofilită și Rucola, Salată feta de sfeclă prăjită cu somon cu sos de salată de mărar, și Salată De Sfeclă Prăjită.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Înfășurați sfecla în folie și prăjiți-o în mijlocul cuptorului până se înmoaie, 1 până la 1 1/2 ore. Desfaceți sfecla și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Cuptor
3
În timp ce sfecla se prăjește, gătiți migdalele în ulei într-o tigaie mică la foc moderat, amestecând ocazional, până la auriu pal. Se răcește migdalele în ulei (nucile se vor întuneca pe măsură ce se răcesc).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Sfeclă
Nuci
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Transferați migdalele cu o lingură pliată într-un castron mic și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Bol
5
Amestecați șalota, sucul de lămâie, oțetul, zahărul, sarea și uleiul din migdale într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Migdale
Ceapă Eșalotă
Oțet
Zahăr
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Alunecați piei din sfeclă și înjumătățiți sfecla mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă
7
Tăiați sfecla în felii groase de 1/4 inch și adăugați la pansament, aruncând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă
8
Pere de sfert și miez și tăiate în fâșii julienne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
9
Aranjați sfecla pe un platou și stropiți cu orice pansament rămas în castron. În partea de sus, cu M. mukroche, apoi cu pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă
Mache
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Se presară cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
1
Sfecla poate fi prăjită și aruncată cu pansament cu 1 zi înainte, apoi răcită și acoperită. (Păstrați migdalele prăjite, acoperite, la temperatura camerei. Aduceți pansamentul la temperatura camerei înainte de utilizare.)