Salată De Sfeclă Norvegiană

Salata de sfeclă Norvegiană ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 250 calorii. Această rețetă servește 5. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de mere, sfeclă, morcov și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Scandinavă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Supă de sfeclă și fenicul refrigerată cu brânză Norvegiană Sn Ofiffrisk, Salată Norvegiană De Fructe De Iarnă, și Salată de sfeclă prăjită și șalotă peste verdeață de sfeclă ofilită și Rucola.
Instrucțiuni
Cojiți și mărunțiți sfecla, morcovul și mărul.
Combinați într-un castron.
Adăugați nuci, nucă de cocos, suc de lămâie, ghimbir și ulei în amestecul de sfeclă. Se amestecă și se presară cu pătrunjel.
Condimentează salata cu sare după gust.