Salată de sfeclă murată și andive cu brânză de capră și nuci

Salată de sfeclă murată și andive cu brânză de capră și nuci
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Salata de sfeclă murată și andive cu brânză de capră și nuci ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție conține 482 calorii, 9g de proteine, și 41G de grăsime. Pentru $3.76 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de șalotă, frunze de andive belgiene, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată de andive cu sfeclă, brânză de capră și nuci, Salată de sfeclă cu nuci și brânză de capră, și Salată De Sfeclă Crudă Cu Nuci Și Brânză De Capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați șalotele și oțetul de vin de sherry într-un castron mic și amestecați încet canola și uleiurile de măsline. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De SherryOțet De Sherry
Sare și PiperSare și Piper
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
MăslineMăsline
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Pentru a pregăti sfecla: curățați sfecla și puneți-o într-o cratiță mică cu apă sărată. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 15 până la 20 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Scurgeți sfecla și răciți ușor. Julienne sfecla și puneți-le într-un castron mediu cu sucul de murat timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Scurgeți, aruncând sucul de decapare. Aruncați cu 2 linguri de vinetă și condimentați după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
VinetăVinetă
SucSuc
5
Pentru a pregăti salata: într-un castron mare, aruncați andivele, perele, brânza de capră și nucile cu vinaigreta rămasă și condimentați după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Brânză De CaprăBrânză De Capră
VinetăVinetă
NuciNuci
AndiveAndive
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Aranjați salata în centrul unui platou mare și acoperiți cu sfecla. Se acoperă cu piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
SfeclăSfeclă
7
Charlie Trotter gătește acasă de Charlie Trotter
8
Zece Presă De Viteză
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista