Salată De Sfeclă Murată

Salată De Sfeclă Murată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de sfeclă murată. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 8 și costă 67 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 85 calorii. Dacă aveți la îndemână pătrunjel, sfeclă murată, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată De Sfeclă Murată, Salată De Sfeclă Murată, și Salată De Sfeclă Murată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aranjați sfecla pe un platou. Într-un castron mic, combinați uleiul de măsline și coaja de lămâie și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
SfeclăSfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Stropiți sfecla cu pansamentul cu ulei de măsline, împrăștiați frunzele de fenicul și pătrunjelul deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PătrunjelPătrunjel
FeniculFenicul
SfeclăSfeclă

Echipamente

DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista