Salată de sfeclă, fenicul și mandarină
Salata de sfeclă, fenicul și mandarină este o fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Pentru $2.85 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 210 calorii, 9g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați menta, dole amestec de primăvară de primăvară, brânză de capră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați salată de sfeclă și mandarină, Salată de portocale, sfeclă și fenicul, și Salată De Fenicul, Sfeclă Și Portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Așezați sfecla într-o tigaie medie de prăjire, adăugați apă pentru a acoperi fundul tigaiei; acoperiți cu folie. Prăjiți 40 până la 45 de minute sau până când sfecla este fragedă și poate fi străpunsă cu o furculiță sau cuțit.
Se răcește ușor; îndepărtați pielea din sfeclă și tăiați-o în pene.
Tăiați frunzele și tulpina de fenicul; tăiați în felii foarte subțiri.
Combinați salata, portocalele mandarine, menta, sfecla și feniculul într-un castron mare.
Se toarnă pansament peste salată; aruncați pentru a acoperi uniform.
Presară brânză peste salată.