Salata de sfeclă de miere este o fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. Această garnitură are 154 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați apă, nuci, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 45%. Încercați Salată de sfeclă și mere cu iaurt cu miere de citrice, Carne de porc cu miere-Turmeric cu salată de sfeclă și morcovi, și Salată De Sfeclă Prăjită Și Alune Cu Un Pansament Balsamic Cu Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Aranjați sfecla într-un vas de copt și turnați în apă; acoperiți cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tava De Copt
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când sfecla este fragedă, aproximativ 1 oră. Lăsați sfecla să se răcească peste noapte; îndepărtați pielea exterioară și tăiați sfecla în bucăți de mărimea mușcăturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Bateți oțetul balsamic, mierea, oțetul de vin roșu și piperul negru împreună într-un castron. Se amestecă sfecla, ceapa și nucile în pansament cu oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Balsamic
Oțet De Vin Roșu
Piper Negru
Oțet
Nuci
Sfeclă
Miere
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Presărați brânză albastră, pătrunjel și sare pentru a servi.