Salată De Sfeclă De Miere
Salata de sfeclă de miere este o fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. Această garnitură are 154 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați apă, nuci, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 45%. Încercați Salată de sfeclă și mere cu iaurt cu miere de citrice, Carne de porc cu miere-Turmeric cu salată de sfeclă și morcovi, și Salată De Sfeclă Prăjită Și Alune Cu Un Pansament Balsamic Cu Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Aranjați sfecla într-un vas de copt și turnați în apă; acoperiți cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când sfecla este fragedă, aproximativ 1 oră. Lăsați sfecla să se răcească peste noapte; îndepărtați pielea exterioară și tăiați sfecla în bucăți de mărimea mușcăturii.
Bateți oțetul balsamic, mierea, oțetul de vin roșu și piperul negru împreună într-un castron. Se amestecă sfecla, ceapa și nucile în pansament cu oțet.
Presărați brânză albastră, pătrunjel și sare pentru a servi.