Salată De Sfeclă De Citrice Cu Sos Cremos De Lime De Avocado

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați salata de sfeclă de citrice cu pansament cremos de lime de Avocado. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 19 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 85 și costă 79 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați suc de grapefruit, mic de sare, sfeclă medie/mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 152 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Salată de citrice de Avocado cu sos de semințe de mac de tei, Sos Cremos De Salată De Citrice Cu Avocado – Fără Cremă, Fără Ulei, și Salată mexicană tocată cu sos cremos de avocado cu iaurt grecesc Cilantro Lime pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 218°.tăiați ambele capete ale fiecărei sfeclă și spălați bine.
Așezați câteva sfeclă pe o bucată mare de folie de tablă.
Stropiți cu ulei și înfășurați. Faceți același lucru pentru celelalte 3 sfeclă de pe o altă foaie de folie.
Așezați pe o foaie de copt și prăjiți timp de 45-75 de minute, până când o furculiță se înțepă destul de ușor. Verificați sfecla după 30 de minute de prăjire și la fiecare 15 minute după aceea. Timpul de gătire va depinde de dimensiunemina a durat 60-75 de minute.Cu mănușile de cuptor, deschideți cu grijă folia de tablă și lăsați să se răcească timp de 5-10 minute. Acum îndepărtați pielea și aruncați-o. Feliați sfecla în pene.În timp ce sfecla se prăjește, pregătește citricele. De-pith și felie în segmente (așa cum se arată în post). Pune deoparte. Rezervați resturile de carne suculentă, deoarece puteți folosi acest lucru pentru a vă strânge în pansament.Amestecați ingredientele de pansament împreună într-un procesor. Mi-am folosit mini procesorul și a funcționat bine. Reglați condimentele după gust, adăugând mai mult îndulcitor, suc sau sare dacă desired.To asamblați, adăugați verdeață (am folosit un amestec de verdeață de sfeclă albită și baby romaine), urmată de sfeclă și segmente de citrice, acoperiți cu nuci, semințe și/sau boabe fierte și, în final, pansamentul.