Salată De Sfeclă Cu Parfum De Portocale
Salata de sfeclă cu parfum de portocale ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 4 și costă 2,79 USD pe porție. O porție conține 196 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sfeclă, ceapă verde, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 74%. Încercați Supă de sfeclă parfumată cu portocale cu arpagic, Salată de linte cu parfum de portocale cu Escarolă ofilită, și Salată de cuscus cu parfum de portocale cu migdale, coriandru și castraveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați rădăcinile și tulpinile din sfeclă; frecați cu o perie. Cojiți sfecla.
Tăiați sfecla pe jumătate pe lungime; tăiați în felii groase de 1/4 inch.
Așezați sfecla, 3 benzi de coajă de portocală, suc de portocale și oțet într-o oală sub presiune de 6 litri. Închideți bine capacul; aduceți la presiune ridicată la foc mare (aproximativ 4 minute). Reglați căldura la mediu sau la nivelul necesar pentru a menține presiunea ridicată; gatiti 3 minute.
Se ia de pe foc; puneți oala sub presiune sub apă curentă rece.
Scurgeți amestecul într-o strecurătoare peste un castron, rezervând 1 cană de lichid de gătit. Aruncați cele 3 benzi de coajă portocalie.
Combinați 1 cană de lichid de gătit rezervat, sfeclă, ceapă, zahăr, coajă de portocală rasă și muștar într-un castron; aruncați ușor.
Așezați 1 cană de verdeață pe fiecare din cele 4 farfurii; deasupra cu amestec de sfeclă.
Garnisiți cu benzi suplimentare de coajă portocalie, dacă doriți.