Salată de sfeclă cu Năsturel și Pecorino proaspăt
Salata de sfeclă cu Năsturel și Pecorino proaspăt este o fără gluten, primar și vegetarian farfurie. Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 131 calorii. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, brânză pecorino tânără, oțet balsamic și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Insalata di fave e pecorino (salată proaspătă de fasole și brânză pecorino), Salată de sfeclă și năsturel, și Năsturel-Salată De Sfeclă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-un vas mic de copt, frecați sfecla întreagă cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Acoperiți bine vasul de copt cu folie de aluminiu și prăjiți sfecla timp de aproximativ 1 oră și 15 minute, până când sunt fragede când sunt străpunse cu un cuțit.
Se lasă să se răcească, apoi se curăță sfecla și se taie în pene.
Într-un castron mare, bateți 3/4 cană de ulei de măsline cu sucul de portocale și oțetul balsamic; condimentează pansamentul cu sare și piper.
Adăugați pene de sfeclă prăjită, sfeclă rasă, năsturel și Pecorino ras și aruncați bine pentru a acoperi.
Transferați pe un platou mare și serviți imediat.