Salata de sfeclă cu Năsturel și Pecorino proaspăt este o fără gluten, primar și vegetarian farfurie. Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 131 calorii. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, brânză pecorino tânără, oțet balsamic și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Insalata di fave e pecorino (salată proaspătă de fasole și brânză pecorino), Salată de sfeclă și năsturel, și Năsturel-Salată De Sfeclă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un vas mic de copt, frecați sfecla întreagă cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Acoperiți bine vasul de copt cu folie de aluminiu și prăjiți sfecla timp de aproximativ 1 oră și 15 minute, până când sunt fragede când sunt străpunse cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Sifonada De Frunze De Kale
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Se lasă să se răcească, apoi se curăță sfecla și se taie în pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
4
Într-un castron mare, bateți 3/4 cană de ulei de măsline cu sucul de portocale și oțetul balsamic; condimentează pansamentul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Precum Invidia îngerilor
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați pene de sfeclă prăjită, sfeclă rasă, năsturel și Pecorino ras și aruncați bine pentru a acoperi.