Salată de sfeclă cu brânză de capră și salată de sfeclă

Herb Crusted brânză de capră și Heirloom sfeclă salata necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. Pentru $ 3.87 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 640 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Un amestec de oțet balsamic îmbătrânit, ulei de măsline, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 72%. Rețete similare sunt Tartă cu brânză de capră cu crustă de cartofi cu salată de roșii de moștenire, Salată caldă de spanac cu brânză de capră, și Salată De Roșii Cu Hrean Și Brânză De Capră.
Instrucțiuni
Fierbeți sfecla până se înmoaie. Chill, coaja, și sfecla cub.
Formați bile de brânză în discuri cu diametrul de 1 1/4 inch. Într-un castron, combinați ouăle și jumătate și jumătate împreună.
Așezați făina și crusta de plante în tigăi separate. Bile de brânză de dragare în făină, apoi amestecul de ouă și, în final, crusta de plante medicinale. Stivați medalioanele pe hârtie pergament pentru a preveni condensarea. Prăjiți medalioanele cu brânză de capră până se rumenesc.
Aruncați rucola în vinetă balsamică, apoi așezați cele 2 uncii de rucola în centrul fiecărei farfurii. Aranjați aproximativ 2 uncii de sfeclă în jurul jantei.
Așezați 1 medalion de brânză de capră deasupra rucolei și stropiți cu vinetă balsamică suplimentară peste sfeclă.
Curățați toate ierburile de tulpini și tocați aproximativ. Se toacă fin ierburile și usturoiul în robotul de bucătărie.
Adăugați pesmetul și uleiul de măsline. Procesați până la distribuire.
Combinați toate ingredientele.