Salată De Sfeclă Cu Brânză De Capră

Salată De Sfeclă Cu Brânză De Capră
Salata de sfeclă cu brânză de capră este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 332 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. 390 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână brânză de capră, sirop de arțar, sfeclă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Salată de sfeclă cu brânză de capră, Salată de sfeclă și brânză de capră, și Salată De Sfeclă Și Brânză De Capră.

Instrucțiuni

1
Așezați sfecla într-o cratiță și umpleți cu suficientă apă pentru a acoperi. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe timp de 20 până la 30 de minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Se scurge și se răcește, apoi se taie în cuburi.
3
În timp ce sfecla se gătește, puneți nucile într-o tigaie la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se încălzește până se încălzește și începe să se prăjească, apoi se amestecă siropul de arțar. Gatiti si amestecati pana se acopera uniform, apoi scoateti de pe foc si lasati deoparte sa se raceasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
5
Într-un castron mic, amestecați concentratul de suc de portocale, oțetul balsamic și uleiul de măsline pentru a face pansamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De PortocaleConcentrat De Suc De Portocale
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Așezați o porție mare de verdeață pentru copii pe fiecare dintre cele patru farfurii de salată, împărțiți nucile confiate în mod egal și presărați peste verdeață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci ConfiateNuci Confiate
VerziiVerzii
7
Așezați cantități egale de sfeclă peste verdeață și acoperiți cu pete de brânză de capră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
VerziiVerzii
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
8
Stropiți fiecare farfurie cu o parte din pansament.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista