Salată De Sfeclă Cu Brânză De Capră
Salata de sfeclă cu brânză de capră este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 332 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. 390 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână brânză de capră, sirop de arțar, sfeclă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Salată de sfeclă cu brânză de capră, Salată de sfeclă și brânză de capră, și Salată De Sfeclă Și Brânză De Capră.
Instrucțiuni
Așezați sfecla într-o cratiță și umpleți cu suficientă apă pentru a acoperi. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe timp de 20 până la 30 de minute, până se înmoaie.
Se scurge și se răcește, apoi se taie în cuburi.
În timp ce sfecla se gătește, puneți nucile într-o tigaie la foc mediu-mic.
Se încălzește până se încălzește și începe să se prăjească, apoi se amestecă siropul de arțar. Gatiti si amestecati pana se acopera uniform, apoi scoateti de pe foc si lasati deoparte sa se raceasca.
Într-un castron mic, amestecați concentratul de suc de portocale, oțetul balsamic și uleiul de măsline pentru a face pansamentul.
Așezați o porție mare de verdeață pentru copii pe fiecare dintre cele patru farfurii de salată, împărțiți nucile confiate în mod egal și presărați peste verdeață.
Așezați cantități egale de sfeclă peste verdeață și acoperiți cu pete de brânză de capră.
Stropiți fiecare farfurie cu o parte din pansament.