Salată de sfeclă, Bulgur și portocale cu vinetă de pătrunjel

Salata de sfeclă, Bulgur și portocale cu vinaigretă de pătrunjel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 239 calorii. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de portocale de buric, vinaigretă de pătrunjel, brânză de capră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată de Bulgur Powerhouse cu vinetă portocalie, Salată de morcovi și sfeclă prăjită cu Feta, pătrunjel tras și vinetă de chimen, și Salată de sfeclă cu vinetă portocalie.
Instrucțiuni
Aduceți apa la fiert într-o cratiță medie; se amestecă bulgurul. Acoperiți, scoateți-l de pe foc; lăsați să stea 10 minute. Clătiți cu apă rece; scurgere.
În timp ce apa pentru bulgur fierbe, așezați sfecla pe o farfurie; acoperiți cu 3 straturi de prosoape de hârtie umede. Cuptor cu microunde la maxim 6 minute sau până se înmoaie.
În timp ce sfecla gătește, cojiți portocalele; tăiați transversal în felii subțiri în formă de roată.
Tăiați sfecla în jumătate pe lungime. Întoarceți jumătățile de sfeclă, tăiați-le cu fața în jos și tăiați-le în felii subțiri în formă de lună; așezați într-un castron.
Adăugați 3 linguri de vinetă de pătrunjel; aruncați până se acoperă.
Se amestecă vinaigreta rămasă în bulgur. Lingurați bulgur uniform pe fiecare dintre cele 4 farfurii de servire. Se acoperă uniform cu sfeclă și felii de portocale; presărați brânză și pătrunjel, dacă doriți.
sfat de bucătărie pentru a îndepărta rapid coaja dintr-o portocală, tăiați o felie subțire din partea de sus și de jos a portocalei, astfel încât fructele să stea în poziție verticală. Stați portocaliu vertical pe placa de tăiere. Folosind un cuțit ascuțit, îndepărtați pielea în felii de 1/2 inch. Asigurați-vă că îndepărtați miezul alb, care poate fi foarte amar.