Salată de sfeclă, Bulgur și portocale cu vinetă de pătrunjel

Salată de sfeclă, Bulgur și portocale cu vinetă de pătrunjel
Salata de sfeclă, Bulgur și portocale cu vinaigretă de pătrunjel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 239 calorii. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de portocale de buric, vinaigretă de pătrunjel, brânză de capră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată de Bulgur Powerhouse cu vinetă portocalie, Salată de morcovi și sfeclă prăjită cu Feta, pătrunjel tras și vinetă de chimen, și Salată de sfeclă cu vinetă portocalie.

Instrucțiuni

1
Aduceți apa la fiert într-o cratiță medie; se amestecă bulgurul. Acoperiți, scoateți-l de pe foc; lăsați să stea 10 minute. Clătiți cu apă rece; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
În timp ce apa pentru bulgur fierbe, așezați sfecla pe o farfurie; acoperiți cu 3 straturi de prosoape de hârtie umede. Cuptor cu microunde la maxim 6 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
3
În timp ce sfecla gătește, cojiți portocalele; tăiați transversal în felii subțiri în formă de roată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
4
Tăiați sfecla în jumătate pe lungime. Întoarceți jumătățile de sfeclă, tăiați-le cu fața în jos și tăiați-le în felii subțiri în formă de lună; așezați într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Adăugați 3 linguri de vinetă de pătrunjel; aruncați până se acoperă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
6
Se amestecă vinaigreta rămasă în bulgur. Lingurați bulgur uniform pe fiecare dintre cele 4 farfurii de servire. Se acoperă uniform cu sfeclă și felii de portocale; presărați brânză și pătrunjel, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
BulgurBulgur
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
7
sfat de bucătărie pentru a îndepărta rapid coaja dintr-o portocală, tăiați o felie subțire din partea de sus și de jos a portocalei, astfel încât fructele să stea în poziție verticală. Stați portocaliu vertical pe placa de tăiere. Folosind un cuțit ascuțit, îndepărtați pielea în felii de 1/2 inch. Asigurați-vă că îndepărtați miezul alb, care poate fi foarte amar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
DificultateNormal
Gata În17 m.
Porții4
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista