Salată de sfeclă aurie și purpurie cu portocale, fenicul și Feta
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Salata de sfeclă aurie și purpurie cu portocale, fenicul și Feta ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 324 calorii, 9g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, sfeclă aurie, bulb de fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 66%. Rețete similare sunt Salată De Sfeclă Aurie Și Purpurie Cu Portocale, Fenicul Și Feta, Salată De Sfeclă Aurie Și Purpurie Cu Portocale, Fenicul Și Feta, și Salată Mixtă De Sfeclă Pentru Copii Cu Portocale De Sânge, Fenicul Ras Și Ch.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați toate sfecla în tigaie metalică de 9x9x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Stropiți 3 linguri de ulei; se presară sare și piper și se aruncă pentru a acoperi. Acoperiți tigaia cu folie și prăjiți sfecla până se înmoaie, aproximativ 1 1/2 ore. Descoperiți și răciți complet. Cojiți sfecla, tăiați-o în cuburi de 1/2 inch și puneți-o într-un castron mare, fiecare culoare pe partea opusă; se presara cu sare si piper. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Sifonada De Frunze De Kale
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Tăiați toată coaja și îndepărtați portocalele. Lucrul peste castron mediu pentru a prinde suc de portocale, tăiat între membrane, eliberând segmente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilor
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați 1 cană de segmente de portocale, fenicul, mentă, pătrunjel, alune și șalotă în castron cu sfeclă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Sifonada De Frunze De Kale
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
6
Transferați 2 lingurițe de suc de portocale într-un castron mic; bateți în oțet și restul de 2 linguri de ulei de măsline. Condimentați pansamentul după gust cu sare și piper alb. Se amestecă în amestecul de sfeclă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilor
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Sifonada De Frunze De Kale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
7
Salată de movilă pe platou mare.
8
Scurgeți segmentele portocalii rămase; aranjați pe salată.