Salată De Sfeclă, Andive Și Nuci
Salata de sfeclă, andive și nuci este o fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 155 de porții. Această garnitură are 13 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de nucă, oțet de vin, ulei de nucă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 24 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Salată De Andive Și Sfeclă, Salată de sfeclă, Avocado și andive, și Salată De Sfeclă Și Burratan.
Instrucțiuni
Poziționați un raft în centrul unui cuptor și preîncălziți la 177°.spălați sfecla în apă rece și înfășurați-le individual în folie de aluminiu.
Coaceți până când sfecla este foarte fragedă, aproximativ 2 ore. Când sfecla este suficient de rece pentru a fi manipulată, scoateți-le din folie și curățați-le alunecând de pe piei. Tăiați și aruncați tulpina și capetele rădăcinii.
Tăiați sfecla în jumătate și apoi în pene groase de 1/2 inch. Se răcește la temperatura camerei.Între timp, așezați nucile pe o foaie de copt și prăjiți, agitând tigaia ocazional, aproximativ 10 minute. Se răcește la temperatura camerei.
Puneți oțetul într-un castron mic nereactiv. Se strecoară încet în uleiul de măsline, amestecând constant, până se omogenizează, apoi se amestecă în uleiul de nucă. Se condimentează cu sare și piper.Feliați fiecare andivă pe jumătate pe lungime, îndepărtați miezul inferior și tăiați jumătățile de andivă transversal în bucăți de 1 inch.
Tăiați Pera pe lungime în sferturi, îndepărtați miezul și tăiați Pera pe lungime în subțire slices.In un bol mare de amestecare, combinați sfecla, nucile, andivele, perele, brânza și pătrunjelul și amestecați pentru a amesteca. Se condimentează cu sare și piper.
Adăugați vinaigreta și aruncați ușor pentru a acoperi. Împărțiți salata în 4 farfurii de salată și serviți imediat.