Salata de sfeclă, andive și nuci este o fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 155 de porții. Această garnitură are 13 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de nucă, oțet de vin, ulei de nucă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 24 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Salată De Andive Și Sfeclă, Salată de sfeclă, Avocado și andive, și Salată De Sfeclă Și Burratan.
Instrucțiuni
1
Poziționați un raft în centrul unui cuptor și preîncălziți la 177°.spălați sfecla în apă rece și înfășurați-le individual în folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Coaceți până când sfecla este foarte fragedă, aproximativ 2 ore. Când sfecla este suficient de rece pentru a fi manipulată, scoateți-le din folie și curățați-le alunecând de pe piei. Tăiați și aruncați tulpina și capetele rădăcinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați
3
Tăiați sfecla în jumătate și apoi în pene groase de 1/2 inch. Se răcește la temperatura camerei.Între timp, așezați nucile pe o foaie de copt și prăjiți, agitând tigaia ocazional, aproximativ 10 minute. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Sifonada De Frunze De Kale
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
4
Puneți oțetul într-un castron mic nereactiv. Se strecoară încet în uleiul de măsline, amestecând constant, până se omogenizează, apoi se amestecă în uleiul de nucă. Se condimentează cu sare și piper.Feliați fiecare andivă pe jumătate pe lungime, îndepărtați miezul inferior și tăiați jumătățile de andivă transversal în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Ulei De Nuc
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Andive
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Tăiați Pera pe lungime în sferturi, îndepărtați miezul și tăiați Pera pe lungime în subțire slices.In un bol mare de amestecare, combinați sfecla, nucile, andivele, perele, brânza și pătrunjelul și amestecați pentru a amesteca. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Andive
Sifonada De Frunze De Kale
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
6
Adăugați vinaigreta și aruncați ușor pentru a acoperi. Împărțiți salata în 4 farfurii de salată și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime