Salată De Sfeclă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de sfeclă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 187 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,15 USD pe porție. 36 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână salată română, suc de lămâie, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Salată de sfeclă prăjită și șalotă peste verdeață de sfeclă ofilită și Rucola, Salată caldă de sfeclă fiartă cu verdeață de sfeclă și sos de iaurt (alimente puternice), și Salată de sfeclă cu verdeață de sfeclă condimentată marocană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți sfecla într-o oală medie, acoperiți cu apă sărată și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu scăzut, acoperiți și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 30 de minute; se scurge bine. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, tăiați în bucăți.Coaja de portocale apoi transferați coaja într-un castron mare; rezervați portocalele.
Adăugați suc de lămâie, suc de portocale, ulei, sare și piper și bateți împreună.
Adăugați sfecla, aruncați bine, acoperiți și lăsați deoparte la temperatura camerei timp de 1 oră.
Tăiați felii subțiri de sus și de jos ale unei portocale și așezați-le pe o tăietură. Feliați de-a lungul curbei fructului, îndepărtând toată pielea și miezul alb și tăind până la carne. Lucrând peste un alt castron, tăiați de-a lungul fiecărei părți a membranelor pentru a elibera secțiunile, permițându-le să cadă în castron împreună cu orice suc. Repetați cu restul oranges.To serviți, adăugați jicama în vasul cu sfeclă, aruncați pentru a acoperi și condimentați cu sare și piper. Aranjați salata pe farfurii, apoi lingurați amestecul de sfeclă peste salată, acoperiți cu portocale și serviți.