Salată de scoici și năsturel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de scoici și năsturel. Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 servește 20 și costă 27 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 26 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți salată bibb ruptă, usturoi, frunze de năsturel strâns și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 31%. Încercați Salată De Scoici De Citrice, Salată De Scoici Din Sud-Vest, și Salată Caldă De Scoici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți o tigaie mare din fontă cu spray de gătit; puneți la foc mare până la cald.
Adăugați scoici; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Scoateți scoicile din tigaie; puneți deoparte și păstrați la cald.
Înveliți tigaia cu spray de gătit.
Se pune la foc mediu-mare până se încălzește.
Adăugați fâșii de piper și usturoi; sotati 2 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați vinetă și suc de lămâie, deglazând tigaia prin răzuirea particulelor care se agață de fund. Gatiti 1 minut. Întoarceți scoicile în tigaie și gătiți până se încălzește bine.
Combinați salata verde și creșterea de apă într-un castron mare.
Adăugați amestecul de scoici în amestecul de salată; aruncați ușor.
Se presară cu 1/2 linguriță de piper.