Salată De Scoici La Grătar Din Caraibe

Salată De Scoici La Grătar Din Caraibe
Reteta Salata de scoici la gratar din Caraibe este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare din America Centrală. Această rețetă servește 4 și costă 2,12 USD pe porție. O porție conține 84 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ananas, salată verde, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată De Scoici La Grătar, Salată De Scoici La Grătar, și Salată De Scoici La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Uscați scoicile cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Presărați 1 1/2 lingurițe de pește frecați uniform peste scoici. Înveliți scoici cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Condimente De PeșteCondimente De Pește
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
4
Așezați scoici pe grătar; grătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Îndepărtați scoicile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
6
Adăugați ananas la grătar; grătar 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Scoateți ananasul de pe grătar; tocați ananasul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Combinați salata verde, salata verde, ananasul și avocado într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
AnanasAnanas
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
Salată VerdeSalată Verde
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Tăiați bucăți mari de chutney.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
10
Combinați chutney-ul, sucul de lămâie, uleiul de măsline și restul de 1/2 linguriță de pește frecați într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Condimente De PeșteCondimente De Pește
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Adăugați pansament în salată și aruncați bine.
12
Așezați 1 1/2 cană de salată în fiecare din cele 4 boluri. Aranjați 3 scoici peste fiecare salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Ai putea încerca Chardonnay de la A la Z. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista