Salată De Scoici Arsă Cu Vinetă De Mango Și Fructe

Salată De Scoici Arsă Cu Vinetă De Mango Și Fructe
Salata de scoici cu Mango și vinaigretă de fructe este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 2 și costă 6,45 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 475 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați anghinare, mango, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 46 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Încercați Salată de scoici și pepene verde cu vinetă spumantă de mentă, Salată De Pepene Verde Scoică Arsă Cu Vinetă Spumantă De Mentă, și Salată de scoici și pepene verde cu vinetă spumantă de mentă pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateMediu
Gata În46 m.
Porții2
Scor De Sănătate75
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista