Salata de Sardine și cartofi cu sos Romesco este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 315 calorii, 15g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sare, ulei de măsline, piper proaspăt măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării Europene. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este extraordinar. Încercați Salată de Sardine și cartofi cu sos Romesco, Salată portugheză de sardină și cartofi cu rucola, și Spaghete cu sos de sardină-fenicul și salată de spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți cartofii într-o oală medie cu apă sărată. Aduceți la fierbere. Se fierbe până când feliile de cartofi sunt abia fragede, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Scurgeți bine cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
3
Între timp, încălziți broilerul. Stați întregul ardei gras în poziție verticală și tăiați carnea din fiecare parte, lăsând tulpina, semințele și miezul în urmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
4
Puneți ardeiul și jumătățile de prune-roșii pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu, tăiată în jos. Se fierbe până se carbonizează, aproximativ 5 minute. Îndepărtați și aruncați pielea înnegrită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
5
Puneți ardeiul prăjit și roșiile într-un robot de bucătărie sau blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Adăugați migdalele, usturoiul, boiaua, cayenne, oțetul, uleiul, 3/4 linguriță de sare și piperul negru. Puree până aproape neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
7
Într-un vas mare de sticlă sau oțel inoxidabil, aruncați sardinele cu cartofii, fâșiile de ardei gras și restul de 1/4 linguriță de sare. Aruncați salata cu 1 cană de sos romesco și presărați pătrunjelul deasupra. Treceți sosul romesco rămas la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Sardine
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Recomandare de vin: mulți vinificatori din California sunt dedicați producerii vinurilor din struguri asociați cu Valea Rhne din Franța. Căutați o marsanne bogată, cu miere, plină de corp de la unul dintre acești "Rhne Rangers" pentru a asocia această salată.