Salată De Salată Mandarină-Nucă
Salata de salată Mandarin-nuc necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Acest hor d ' oeuvre are 256 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 44 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste Of Home necesită nuci, oțet de tarhon, ulei de măsline și zahăr. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap dieta. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 92%. Salată De Nucă De Mandarină De Curcan, Salată de mandarine de afine cu vinetă de nucă, și Salată de nucă prăjită cu portocale mandarine și Brânză Gorgonzola sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică la foc mediu-mic, aduceți zahărul și apa la fierbere, amestecând continuu.
Adăugați nuci; gatiti si amestecati 2-3 minute sau pana se rumenesc usor.
Se întinde pe o bucată de folie unsă; pus deoparte.
Într-un castron mic, bateți uleiul, oțetul și sarea. Într-un bol de salată, combinați salata verde și portocalele.
Stropiți cu pansament și presărați cu nuci; aruncați pentru a acoperi.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salata poate fi asociată cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.