Salată de salată Boston cu ierburi
Salata de salată Boston cu ierburi este o fără gluten, întreg 30 și vegan farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 42 calorii. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ulei vegetal, scallion, mici crengute de tarhon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Salată Boston Cu Ierburi Și Migdale Prăjite, Salată Boston și salată de ridiche, și Salată Boston și salată de ridiche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un blender, combinați pătrunjelul, scallionul, tarhonul, uleiul vegetal, oțetul de vin alb și apa și piureul. Condimentează vinaigreta cu sare și piper.
Pe 2 farfurii, stivuiți decorativ frunzele de salată Boston pentru a forma o formă de floare, folosind cele mai mari frunze de pe fund și lucrând până la cele mai mici frunze.
Stropiți salatele cu vinetă, garnisiți cu crengutele de plante și serviți.