Salată de rucola și Romaine cu nuci și vinetă cu brânză albastră

Salată de rucola și Romaine cu nuci și vinetă cu brânză albastră
Arugulan și salata Romaine cu nuci și brânză albastră Vinaigrette ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 56G de grăsime, și un total de 573 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,59 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână jumătăți de nucă, sare, brânză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată de inimi romaine Garlicky cu slănină, nuci și brânză albastră, Salată de Romaine cu vinetă de brânză albastră, și Salată de paste cu brânză albastră, nuci și Rucola.

Instrucțiuni

1
Chill salata plăci atunci când începe pregătirea antreu dumneavoastră.
2
Când antreul dvs. este aproape gata de servit, combinați frunzele de rucola și romaină și separați-le pe 4 farfurii de salată refrigerate. Împrăștiați nucile prăjite uniform printre salate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
RomaineRomaine
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
3
Se toarnă oțet într-un castron mic și se amestecă în ulei de măsline extra-virgin într-un flux lent pentru a combina pansamentul. Se condimentează pansamentul cu sare și piper, apoi se amestecă brânza albastră. Polonic pansament uniform peste partea de sus a Farfurii salata si se serveste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
Brânza Albastră Se SfărâmăBrânza Albastră Se Sfărâmă
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista